餐厅: 元気寿司
资讯:

2020-07-14 185 浏览
佢哋个下午茶餐大概50蚊至60蚊, 基本嘅食物系有五嚿寿司, 另外可以拣两种小食, 我拣咗海鲜蒸滑蛋, 同埋炸南瓜烧饼。 仲有乌冬同埋炸虾丸( 因为我嗌咗两个下午茶餐) 我因为好耐冇去过元气寿司, 去到发现原来佢嘅点餐方式已经有好大嘅改变, 如果大家好耐冇去嘅话, 要记住而家点餐系用手机q R code, 另外啲嘢食唔会惊人手过去送畀你, 而系用运输带送到去你张枱侧边, 跟住会有个alarm响, 你攞咗碟嘢食落去你张枱面, 然后揿番熄个alarm。个水蛋好新鲜好甜, 入面仲有带子, 系几足料。 个南瓜饼都好松脆炸得, 有个铁架架走啲油。 另外都有个乌冬。 整体嚟讲啲小食嘅质素好好。至于寿司同刺身方面就更加好, 基本上都系好精致同埋份量亦都系ok, 啲鱼肉亦都系新鲜嘅有回甘。

至于寿司刺身方面就更加好, 基本上都系好精致同埋份量亦都系ok, 啲鱼肉亦都系新鲜嘅有回甘。