2024-03-07
Blinis $108呢个望落去非常吸睛嘅Blinis 好受欢迎✨,面头系fresh 嘅烟三文鱼🐟,垫住creamy 嘅mascarpone 芝士🫕,最底系有细细块圆形嘅crepe 🥞,真系相当高质Goat cheese salad 🥗$148羊奶芝士沙律份量好足,面头有一尊煎嘅羊奶芝士,外皮脆脆地,味道好浓郁又半溶化😍,salad 仲有冷盘奶芝士🧀、滋润嘅蜜糖🍯、烟鸭胸、酸酸甜甜车厘茄🍅、补脑嘅合桃同埋新鲜沙律,值得推介Les voiles de saint tropez $88用咗苹果做主调嘅甜品味道几唔错,面头有云呢拿雪糕🍧,配上脆脆哋嘅焦糖苹果片🍎、香喷喷嘅牛油🧈同埋焦糖酱汁,食完觉得好幸福La Plougastel $88Signature 嘅crepe 用咗清新嘅红莓sorbet🍓,口感有少少似沙,配上fresh 士多啤梨同埋香滑忌廉,简单嘅配搭已经几好味👍🏻La Marin $162热门嘅main couse 里面有三大大粒嘅香煎带子,爽口又大自然清甜味,仲有健康嘅冬菇🍄、味道好夹嘅烟肉🥓,配埋Creamy嘅忌廉白酒做酱汁🍶,饱肚得来又好食!Hazelnut chocol
Blinis $108
Goat cheese salad 🥗$148
La Plougastel $88
La Marin $162
Hazelnut chocolate (L) ☕️$50
Sparkling homemade pineapple and ginger ale cooler 🍹 (R) $45
左手边嘅榛子朱古力唔会太甜,牛奶味道顺滑🥛,可可味好重,而右手边嘅菠萝姜味lemonade 饮落去好清新🫚,用嚟配搭甜甜地嘅crepe 好