2006-06-15
5, 6年前呢度系我屋企饭堂黎都一排冇光顾lu 呢度D Tiramisu 同New York Cheesecake 系我既最爱必叫甜品系Tiramisu. 重温那味道, 感觉太回味喇另外Calamari 系我每一次都必食架~ 点D 番茄酱真系正到晕. (同果D泰式炸鱿鱼点甜酸酱一样咁正) 呢度D Eggplant 系正到爆的! 冇错, 矮瓜都可以整得好正的, 试下你就知. 不过今次冇食, 下次啦! D Ink pasta 好好味呀. 其实呢度所有D Pasta 都好好味的~ 三文鱼呀, seafood 呀所有都咁正apple crumble 个人觉得麻麻. 另外叫左个鸡系同堆青椒呀一兜有好多汁的. 忘记了叫什么, 就唔多好味. 价钱合理, 最适合一班人黎咩都叫D一齐食架喇! 两个人就去第度啦~ 打包食足两日呀D野.
都一排冇光顾lu
必叫甜品系Tiramisu. 重温那味道, 感觉太回味喇
apple crumble 个人觉得麻麻.
价钱合理, 最适合一班人黎咩都叫D一齐食架喇!
两个人就去第度啦~ 打包食足两日呀D野.