2008-09-23 3659 浏览
好钟意呢间餐厅~唔好睇佢位置偏远,邦趁o既人原来都唔少!!餐厅唔系好大,但有室内 及 室外露天位(睇倒少少幻彩咏香江!)而且服务质素都几好~!晚餐自选餐牌上任何主菜满$78,可享用埋佢o既自助salad bar & 甜品!虽然自助形式供应o既食品款式唔多,有沙律、汤、甜品及生果各数款,但所供应o既食物质数就甚有水准,e.g.沙律唔会系求其整o既大路款式,好似今晚就有青苹果西芹沙律!仲有个芝士蛋糕,好浓好绵,非常好食~~是晚我吃了set Dinner:煎斑扒配意大利汁斑块唔系急冻o个种,系新鲜o既,而且厚度适中意大利汁系鲜蕃茄同彩椒粒调配的仲有薯蓉伴碟,好有牛油香味!同桌友人们还点了意粉、煲仔饭等!(呢度一年四季都有煲仔饭供应ga!!! 而且仲整得唔错,好香!)几十人book 仲可以包场tim~~~
好钟意呢间餐厅~
唔好睇佢位置偏远,邦趁o既人原来都唔少!!

而且服务质素都几好~!

是晚我吃了set Dinner:煎斑扒配意大利汁
斑块唔系急冻o个种,系新鲜o既,而且厚度适中
意大利汁系鲜蕃茄同彩椒粒调配的
仲有薯蓉伴碟,好有牛油香味!

几十人book 仲可以包场tim~~~
  • cheese cake
  • 煲仔饭