2021-11-01 549 浏览
已经系熟客啦,帮衬左呢间已经有好多次,我仲join埋会员添。因为几次你个出品都keep得好好,水准好高,仲要可以睇得出个老板一啲都唔孤寒,每一个餐都大大碟,就连杯咖啡都大杯过人。所以呢我喺意粉屋可以食得好饱同埋可以享受到高质嘅意粉同薄饼。但系最近呢一次嚟岀品keep得就冇咁好啦,之前我真系可以5分比5分嘅,但系上一次个汤已经唔够热,而今次系分炸鸡唔够味同埋唔够脆,酥皮汤焗到过火个头令到啲酥皮系硬嘅同埋有浸㶶味,都系啲小问题但系就可以睇得出原来大集团嘅出品都好难统一嘅。真系要因人而异,师傅水平各有不同,今次只可以比3分,虽然唔系话好难食,但系之前真系太好食,相比之下呢两次都好难比到高分,希望老细睇到之后可以加强返出品有所改善啦,因为我真系好钟意你哋㗎!