2019-09-01 22 浏览
今日中午陪朋友去深水埗买嘢,好友突然想食汉堡包,于是我就带佢到尼间位于高登商场对面嘅水准汉堡包店。餐牌选择种类多,除咗汉堡仲有意粉,沙律,小食,可以单点或者选择套餐,套餐有薯条或薯格或沙律同饮品,另外汉堡可以价钱自选配料,配搭种类都几多。黑松露和牛汉堡,我呢啲黑松露控一定必试,软熟嘅面包内里夹着香煎熬壳饲120日和牛,和牛入口软熟牛味不算太浓,特级嘅黑松露酱厚厚的铺喺芝士顶层,黑松露酱香浓得来有着细腻嘅味道,再配上日式芝麻沙律,蘑菇同芝士再加上菜苗减去牛肉嘅油腻感,所有配料都配搭得相当有协调感,百多元就食到优质嘅和牛同黑松露,真系抵食,唔怪得知一讲起呢间burger就咁多朋友都大赞。