2010-05-12 44 浏览
第一样,未食过大利咖喱牛腩既朋友本人见意就唔使点试, 因为从前就不及清汤腩好而清汤腩,早几个月前买过一次, 曾经夹杂著雪腩, 就开始对呢间野失望,唔知其他分店有无人遇过咁既情况?而最近几次都无呢个情况出现既,不过牛腩就越做越差,不下3次都比D晒鞋肉我, 心想撘一两旧系人知常情,成碗都系就差左少少. 最近谂住再试多次, ORDER时直头叫埋"坑腩", 最后既结果..........(都系.........)....,唉, 唔知系D丫姐唔理我讲,,定系跟本佢地已经无靓牛腩!如果去个度食,我食得廿八九蚊碗腩依, 我唔怕比多2-4蚊啦, 比D咁既货仔我,我过唔到自己!PS: 我无记错既应该系大慨丫苏出左佢地广告后就开始渐渐失准了

2010-05-08