2019-04-25
午餐揾食贴士:整个午餐时段都仲有位,但系唔推荐去。跟同事一行三人食午餐,同事话好耐无食呢间,咁咪再嚟啰,上几次食都好好地,点知今次嚟大失所望。订位:我经openrice 订位,女侍应打嚟确认时唔识读我个名,于是就将唔识读嘅字用个咩字代替,我已经打个突,即时同佢讲我叫咩名,佢一句道歉都无!入座:唔使等,但系安排我地坐系一个好近门口的位置。环境:唔够冷气,结果我地要用私家电风扇。食物:同事叫咗个鱼,佢食到一半同我地讲,好彩我地无食,因为系唔新鲜的,啲肉系「梅」嘅。我同另一个同事叫肉丸意粉,肉丸唔油,意粉有咬口,够多汁,本来唔错的,但系啲辣肉肠就失色啦!我觉得好似食紧鱼干仔咁,好硬,食完好攰!餐饮我地三个都叫朱古力,记得第一次嚟食,杯朱古力有cream 系面,仲要朱古力味超浓,今次再encore 啦!哗,水嚟,朱古力色嘅水呀!一饮落去完全唔同晒。临出门口,同事即刻话呢间可以除名,唔使放系揾食名单!
入座:唔使等,但系安排我地坐系一个好近门口的位置。
环境:唔够冷气,结果我地要用私家电风扇。
临出门口,同事即刻话呢间可以除名,唔使放系揾食名单!