2017-07-19 132 浏览
今日当当做优惠,$10 有二只脆香鸡翼加细可乐小妹当然唔输蚀啦!!即刻去买返二set 外带一如以往,因为近住宅,附近有很多很多很多的屋苑😂基本上,因为方便,由其是放学时间都比较多人。今日约下午三点多去买野食,排队龙不算长,但只开一个柜。还好人龙不长,但我试过限量换公仔或撞岩早上返工或放学时间,人龙长得都几夸张,其实己见门口不断请人但都好似没有改善讲返今日十蚊套真系底送餐速度也很快,店舖面积都好大,有足够位置比人坐,可能夏天,好多公公婆婆系到食野同倾计,但都不需要担心坐位问题,因为有二边而大部分人都会外带返屋企食。同埋当当有杂志,wifi 及BB 椅。所有堂食也不错呢不过今日拎走返到屋企先知佢无比泰式辣酱我呢这是鸡翼灵魂嘛……所以提提大家买完记得睇睇野食同用品齐唔齐全,有需要的话记得拎饮筒噢,因为环保佢地唔会自动比饮筒客人噢。
今日当当做优惠,$10 有二只脆香鸡翼加细可乐
小妹当然唔输蚀啦!!即刻去买返二set 外带