2018-07-16
由2008开始经已系 RUBY TUESDAY 既 MEMBER! 转眼十年, 如果你无 MEMBER CARD 其实都好贵. 当年用 $800 买左半年, 之后耐不耐比$1200 续两年! RUBY TUESDAY 既食品真系样样都好味, 不令人失望!!!食左十年, 其实都有点闷, 但我升级左做 PREMIUM MEMBER, 每个月都送 FREE MAIN & FREE STARTER 各一!!! 今次呢个 SCALLOP 系冻食, D酱有点 TOO MUCH, 吾可以话吾好食, 只系我习惯左食热既蒜蓉蒸扇贝!呢度既 DRINK 都有好多选择, 有 MEMBER CARD 除左食物有半价, 饮品都同样有 50% OFF, 如果叫 SOFT DRINK, 仲有得无限 REFILL 添!!!龙虾尾 - 好味!!! 点牛油煮溶做酱, 令到个龙虾更加香!!! SIDE DISH 你可以自己选择, 焗薯, 薯气, 洋葱圈!!!甜品 DOUBLE CHOCOLATE CAKE, 宜加做紧一ORDER, RUBY TUESDAY 就会捐出$5 比一个慈善机构, 唯然$5 并吾多, 但经已比好多
当年用 $800 买左半年, 之后耐不耐比$1200 续两年! RUBY TUESDAY 既食品真系样样都好味, 不令人失望!!! 食左十年, 其实都有点闷, 但我升级左做 PREMIUM MEMBER, 每个月都送 FREE MAIN & FREE STARTER 各一!!!
甜品 DOUBLE CHOCOLATE CAKE, 宜加做紧一ORDER, RUBY TUESDAY 就会捐出$5 比一个慈善机构, 唯然$5 并吾多, 但经已比好多捐一蛟既餐厅多好多!!!
就系因为做左 MEMBER, 好多野都 FREE 或 DISCOUNT, 喜欢 RUBY TUESDAY 既朋友都要记得做 MEMBER 哦!!!