2023-02-27
👭🏻#出走厨房 🇯🇵炸流心蛋、天妇罗、丼饭❗️饭粒粒粒分明❗️炸物有惊喜❗️.侍应超级好人呀,见我哋未齐人都俾我哋入座先,而且见我哋朋友迟到,惊我哋肚饿,上咗套餐嘅汤俾我哋,叫我哋饮先🥰🥰so warm🥰🥰👷🏻♀️戴番个头盔,我哋唔系专业foodie,纯粹个人主观分享🙏🏻.—————————————————————————🍴炎天丼📍旺角通菜街23号地下—————————————————————————图1️⃣ 海老天丼 🍤🍱 $68海老天妇罗一只、流心蛋、菜心苗、茄子、莲藕、南瓜(附送沙律及味噌汤)侍应好贴心咁叫我哋食咗炸物先😋果然啱啱炸好,真系好好食呀,炸粉好薄👍🏻炸流心蛋都好正,之前冇喺其他餐厅食过😍而且饭粒粒粒分明🍚______________________________💡钟意我哋嘅分享,记得:❤️Like💬Comment🔖Save📲Share——————————————————————————#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodpic #hk
饭粒粒粒分明❗️炸物有惊喜❗️
—————————————————————————
🍴炎天丼
📍旺角通菜街23号地下
—————————————————————————
图1️⃣ 海老天丼 🍤🍱 $68
炸流心蛋都好正,之前冇喺其他餐厅食过😍
而且饭粒粒粒分明🍚
💡钟意我哋嘅分享,记得:
❤️Like
💬Comment
🔖Save
📲Share
——————————————————————————
#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodieblogger #hkfoodporn #hkfoodies #hkfoodshare #hkfoodig #炎天丼 #丼饭 #日式 #旺角餐厅 #旺角美食 #日本料理 #天妇罗