2022-05-16 25 浏览
SumSum开左学😆我就梗系要出去食下辣野先😻呢排又凉凉地,去打个边炉🫕同屋企人行行吓街见到呢间✨渔粉✨好抵食👍🏻新开张有全单78折‼️🤤仲有A+B+C放题组合,食足120分钟🔅火锅汤底仲有好多选择添💟酸菜鱼💟芝士/蒜香/麻辣 鸡煲💟水煮鱼💟招牌麻辣锅💟沙嗲浓汤锅💟胡椒海鲜锅💟芫荽皮蛋💟韩式部队锅最后我哋选择咗水煮鱼食😻汤底好足料,绝对唔马虎👏🏻虽然我系叫小辣,但阵阵嘅香味,已经好肚饿啦😻水煮鱼够滑身,仲要冇骨👍🏻配料有芽菜,豆腐卜,仲要唔止有麻辣味,汤底够浓郁我哋嗌咗个A餐,有美国雪花肥牛,黑豚肉,莲藕,鸭血,萝卜,莴笋,牛柏叶,薯仔,薯粉出边亦都有好多配料可以选择,有唔同类型嘅菜,金菇,冬菇,鸡肾,鸡件,猪大肠,花雕鸡子等等我个人比较欣赏鸡肾同花雕鸡子,鸡肾好爽口,花雕鸡子特别,重花雕酒味👍🏻❣️同埋有好多韩国嘅嘢饮选择,仲有雪糕添😻佢呢度做咩VIP房,如果想多啲人一齐嚟食都冇问题👍🏻

火锅汤底仲有好多选择添
💟酸菜鱼