2019-11-14 1354 浏览
浙江街果间七喜, 一来服务唔多掂, 二来冷气又唔够, 想食河粉唯有转去江苏街七喜.虽然同一个老板娘, 江苏街D侍应服务好得多, 唔通同佢风水摆位错咗有关?今次重见到一向坐镇淅江街嘅老板娘过黎帮手添.点咗净鱼蛋, 水饺河, 蚝油介兰, 猪润肉丸粥.净鱼蛋 : 鱼蛋本身已经调咗味, 味道略为重咗少少, 口感弹牙但相比起旺角奶路臣街荣园嘅鱼蛋就逊色咗D.水饺河 : 三粒水饺每粒都份量不少, 内藏原只弹牙大虾, 再加上幼滑窄身河粉系卖飞佛, 汤底清甜, 满意.蚝油介兰 : 近期食过几次蚝油介兰都系唔够冧, 今次终于食到冧嘅芥兰, 蚝油亲自由老板娘添加, 无因为轻手而减少份量, 赞!猪润肉丸粥 : 我只系食咗两三啖粥,虽然粥未至于挂哂碗, 感觉水咗D, 但味道适中. 望望个餐牌,南乳吊烧鸡只卖90蚊,早两日去隔离街镒沣食南乳吊烧鸡,110蚊!食贵咗添呀! ~~>_<~~

今次重见到一向坐镇淅江街嘅老板娘过黎帮手添.

点咗净鱼蛋, 水饺河, 蚝油介兰, 猪润肉丸粥.

2004 浏览