2020-12-13
好耐冇出去食嘢,同阿妹去下午茶,谂住可以轻松少少,点知.....我哋张4人枱左右各有一张吉的4人枱,食食吓有3位操不纯正广东话嘅大妈被职员指示去到我左边张枱,点知个职员叫其中2人坐我张枱,另外1人就坐我左边张枱,咁我张枱就坐满4人,我哋问个职员点解佢哋3个吾自己坐一张枱,要坐满我张枱!第一个职员冇回应就行开咗,连其中一个大妈都觉得既然4人枱可坐多过2个人,咁様点解佢哋吾可以自己坐!点解佢哋要搭我枱!我哋同第二个职员讲佢都坚持要佢哋搭我张枱!虽然每张4人枱中间系有胶板分隔,但系明明系有其他吉枱,职员就系都要其他客坐喺我张枱度,分明系想焗我走!好嬲好讨厌!我同家人、朋友永世都不会再去!*迫不得已要比1粒⭐️!如果有负⭐️可选,我一定会比负5⭐️!!😡😡😡😡😡
好嬲好讨厌!我同家人、朋友永世都不会再去!