2022-07-16
自己试过就明点解咁多个食评都系有负面评语。叫咗鸡丝河粉,啲河粉碎到要用匙羹先食到。食物未至于唔入得口,但份量少,价钱唔系平,卖相差到相都唔想影。最不知所谓系个收银嘅态度差到一个点!叫餐号话唔知系咩,咁叫食物名,都可以覆三次都错。搞左劲耐,我话我自己外卖落单算,外卖自取仲平过佢,佢就突然出单话出左,无得改。系咁用不友善嘅态度恐吓我,话出左就出左。当刻我钱都未比,就系到威吓我,后来有个疑似经理高级啲人行黎话唔紧要,唔好咁,个收银先停左指吓我。虽然佢话取消无问题好小事,但最后我都照比左钱唔想烦到人。其实唔改得大可以正常讲返,态度咭洗咁差,亦无必要咁无礼貌系咁闹人。啲咀脸差到唔知以为同佢有仇咁,劲黑人憎!虽然个经理好礼貌有心处理番,但以后唔会再帮衬!如果大家想比人闹可以去见识下