5天前 279 浏览
哗,好嬲!好耐未试过食餐饭咁嬲!话说路过见到新开张,一家大小去试吓,见佢做紧promotion set 4人餐有2 pizza 同donut $378, 不过我唔特别好donut 同埋小朋友要食饱肚野,于是我散叫左一个pizza, 一个carbonara 同一个BBQ chicken, 同一份芝士波,盛惠$5xx。堂食其实得几枱,但大家都无野食等紧出,我见外卖单好多,发现原来外卖有九折。我哋堂食,越等越唔对路,有乜理由等左半粒钟乜都无得食,最后过左半粒钟有多,先到我张单,佢一野比左4盒野我,一打开,竟然系三个pizza! What? 走去问佢,佢先话全部都系pizza!即系Carbonara 同 BBQ chicken 都系pizza! 顶!落单又唔讲!问佢有冇餐具,佢竟然话无!早知系咁我使乜散叫食$5xx, 食个餐都系$378,重要堂食同外卖一样等咁耐!pizza $168 一个完全唔值,味道同连锁店无乜分别。呢间野我永世都唔会再帮衬,service又差,祝佢早日收工。Bad Bad Bad!
6天前
等候时间
40 分钟 (堂食)