2021-05-24 415 浏览
两个字形容:难食!三个字形容:好难食!四个字形容:真心难食!重申番系俾左几次机会都觉得难食!今次系家人一齐食都话难食!价钱仲完全不值!谂住比多次机会, 落单时已经有又中伏预感!点知系难食到忍唔住要俾差评!希望减少中伏人数!特别系挂住 ‘米芝莲 ‘朵既米芝莲鸡饭, 加钱同冇加钱转髀都系难食!d饭一旧旧仲要冇味!再来个冬荫公金边粉, 留意番系金边粉!都废事讲配料难食!理解到有时可能会夹杂几条河粉, 但搞笑既系唔止几条, 系几条之外居然发现仲有成旧河粉系底!实在太可笑了!到底系而家有冬荫公两沟定唔够金边粉?!之前食过其他分店如中环, 都觉得难食, 仲好意思一直用‘米芝莲’做gimmick👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
两个字形容:难食!
三个字形容:好难食!
四个字形容:真心难食!
外卖送餐