餐厅: 永年士多港式車仔麵 (加拿分道)
资讯:

2022-11-19 150 浏览
火锅系限定既,有猪肠锅同牛肉锅汤底有得拣清汤或麻辣汤我同朋友仔都系牛魔王一定食牛肉锅牛肉锅的材料以牛为本,有牛肉、牛腩、牛筋、陈皮鱼蛋,蜂巢豆腐、萝卜、冬菇,韭菜花,红肠及豆卜。牛肉切薄,只要滚几下就食得,其他都系熟食,牛筋牛腩份量都足够,清汤都入晒牛肉香味,豆卜,冬菇,萝卜都入味,喜欢萝卜的清甜,除了火锅配料,仲有两款粉面,一定好饱足,仲有麻辣酱料,食几辣就自己落。牛肉锅只系$188,好抵食仲有班兰咖央多士,仲要厚多士,烘至微焦金黄,班兰咖央酱料满满的,脆口又香甜。食左甘多肉食,都要食下菜,腐乳通菜微辣,通菜上的腐乳都够香。红石榴柚子乌冬是新推的特饮,要+15,酸酸甜甜很开胃,乌龙很清香,仲有柚子蜜,很清润。+$5有抹茶红豆冰,红豆多又有口感,抹茶茶味香浓。
火锅系限定既,有猪肠锅同牛肉锅
汤底有得拣清汤或麻辣汤
我同朋友仔都系牛魔王