餐厅: 駿景軒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
今日端午节假期🚣🏻有假放就最开心。起身已经10:30am⏰订咗英皇骏景酒店嘅🔸骏景轩🔸谂起美味嘅点心🥗等紧我,即刻弹起身。准时12:30pm到达。如我所料,楼下已经full咗,要上一层,上次一大班朋友嚟饮茶🫖都系要上楼上用饍,真系好多人识货,知道呢度系一个好地方🥂两个人被安排坐房间,房间报置优雅,地方阔落,最喜欢那扇吊灯,有别于水晶灯的俗气,加上播放着轻柔的音乐🎧环境一流🍄.两个人点咗👯‍♀️星州炒米 🥢材料丰富,有义烧、大大只虾球🍤洋葱🧅浓浓的蛋浆🐣观感已经一流,味道亦刚刚好,唔会太辣,真正色、香、味俱全🥳香煎鲮鱼饼 🥢加入粟米🌽冇咁油腻,上枱还有微温🍲记得要趁热食💃🏻北菇棉花鸡 🥢厚切鱼肚🐟嫩滑鸡件🐔美味豉椒凤爪 🥢份量够多🧆大碟又抵食,酱汁调味刚刚好👍红豆沙 🥢免费送的但绝不欺场,足料红豆🫘和莲子,煲到起沙又唔甜🥣作为一个美好午餐🍽️的结尾,出色。.骏景轩一直都是我饮茶的三甲之选🏅侍应生招呼殷勤,常常主动加水🫗有礼貌🤗服务已经值回票价,虽然位置可能比较偏僻⛳️但如果你肯来,一定唔会令大家失望。.今次我哋坐楼上一层的细房🛋️我想赞扬📣📣📣一位「男」侍应生🤵‍♂️虽然房间只得我哋一枱客,他都无
两个人点咗👯‍♀️
北菇棉花鸡 🥢厚切鱼肚🐟嫩滑鸡件🐔美味
豉椒凤爪 🥢份量够多🧆大碟又抵食,酱汁调味刚刚好👍
今次我哋坐楼上一层的细房🛋️我想赞扬📣📣📣一位「男」侍应生🤵‍♂️虽然房间只得我哋一枱客,他都无忘记我们👏🏼👏🏼👏🏼常常入嚟收碟加茶🏃‍➡️其他酒店或酒楼,我都唔钟意坐入房,因为你叫破喉咙都无人理你😭走嘅时候,在升降机又遇到他,又向我哋连番多谢,又叮嘱我们慢慢行,非常之有礼貌,我真系觉得餐饭我哋系赚咗💵啲钱洗得好值得💸
今时今日,香港的食肆🍳欠缺的就是一种久违了的服务态度,但🔸骏景轩🔸就系这样一间少数的优质食店,环境🖼️服务🏋️‍♂️食品质数🍓🍎🍊都能保持着专业的水准,多谢你哋的坚持✊