2021-11-16
食完个晚饭念住求其揾开bra 饮下野,食下shisha先唔讲嗌个shisha等左成大半个钟,嗌左杯mojito完全系好似饮梗杯梳打水甘,顶唔顺叫个staff帮我加多少少酒落去,等杯酒似返一杯酒而唔系梳打水Ok fine,饮完,嗌多杯vodka可乐,见佢地上一杯d酒base加得甘少,就叫个四眼男staff帮手落单,顺面叫杯野饮加返多少少酒base去到埋单,先发觉嗌加多少少酒base系要收2杯既价钱?!完全系劲唔合理!如果咁既要求系要收2杯既价钱,点解我唔分开嗌2杯??讲真,先唔讲你地所谓既Cocktail似汽水甘完全唔似酒,第二,如果个客要求你哋冲杯酒加多少少酒base,而呢个需求原来系要收2杯既价钱,咁系米应该落单前要讲声?起码个客人都有个知字呀!到时客人需唔需要又系另外一回事!(而我都系第一次有呢d情况)去到埋单个四眼男staff仲要系到串贡贡甘,态度劲差!明明系你自己冇交代清楚,仲要系到黑口黑面?!我而加差你钱?去到最尾都有减返个收费,但系个staff既态度真系令人觉得好𣎴满!仲要系到话:今次我签俾你地,但下次你地唔好再嗌多酒base。大佬,而加系你地所谓既酒冲出黎唔似酒,再加上你
去到最尾都有减返个收费,但系个staff既态度真系令人觉得好𣎴满!仲要系到话:今次我签俾你地,但下次你地唔好再嗌多酒base。大佬,而加系你地所谓既酒冲出黎唔似酒,再加上你冇好好同客人交代清楚个收费啰!如果你交代清楚就唔会有呢啲情况发生啦!(再加上,我相信个Bartender系唔识调酒)
我出到黎饮嘢一定系预左俾钱,唔差在果一百几十蚊,但我估唔到去到2021年都仲会有呢啲收费既bra,而个staff仲要系甘个态度!我会将呢间bra永远black list,大家如果要去之前都念清楚!