一去到知客问有无book位,我话无,佢已经唔多想理我即刻行开我再问佢3位有无枱,佢望我一眼,之后就理都无理过我,无反应一味望住自己份listok咁我企系度就等佢比反应啦,谂住佢系望紧仲有无位点知后边keep住有人冲上尼,xx生xx小姐订咗枱几多位知客对佢地态度超级好,有啲熟客未落到尼已经叫晒xx生你好我就系咁比人打尖都无人理,继续企系度最后我插嘴再问佢,三位无book枱系咪无位?点解唔理我呢?佢先话唔系,再叫我自己入去揾佢同事带位行到入去无人理,好难先揾到疑似系负责派位嘅人佢带咗我去个完全无waiter无人理嘅地方,净系态度劲差咁讲咗句“呢张呀”就走咗去我坐咗10分钟都无人理无人路过,无人问津,连茶位都无人尼开(大厅其实仲有好多吉位,起码十几张,系可以叫到waiter嘅位)最后忍唔住行出去问佢有无得转位,果度完全叫天不应,佢话全部都系有book枱先可以坐大厅出面,无book枱嘅只有果个位可以坐fine,即走,永远唔会再去!我无book位,但都系要比相同价钱,咁就系酒店service真系无下次!
ok咁我企系度就等佢比反应啦,谂住佢系望紧仲有无位
点知后边keep住有人冲上尼,xx生xx小姐订咗枱几多位
知客对佢地态度超级好,有啲熟客未落到尼已经叫晒xx生你好
我就系咁比人打尖都无人理,继续企系度
行到入去无人理,好难先揾到疑似系负责派位嘅人
fine,即走,永远唔会再去!
2021-04-03
午餐