餐厅: 元気寿司
资讯:

2019-04-12 135 浏览
成日食元气,午市晚市拎亲飞都要等好耐,超多人食既元气~~质素有保证就当然啦,价钱都算合理先keep到咁多忠实fans~~其实食咁多次,睇餐牌落单都已经叫惯叫熟,元朗呢间系高速线,最方便啦~厚烧玉子系必点,厚厚既蛋包住寿司饭,上枱仲有微暖~花之恋亦系我最爱,三文鱼配沙律酱够晒fresh~软壳蟹手卷系铁胆,大大只软壳蟹炸得香脆,真系好抵食~仲有,日式炖蛋,真系蒸得好嫩滑,入面既蟹柳同冬菇都好鲜味~~灸烧帆立贝大大粒,算唔错~今次第一次食帆立贝迷你饭,外形几靓,食落都ok,份量都够,好多帆立贝~
成日食元气,午市晚市拎亲飞都要等好耐,超多人食既元气~~

厚烧玉子系必点,厚厚既蛋包住寿司饭,上枱仲有微暖~

花之恋亦系我最爱,三文鱼配沙律酱够晒fresh~

软壳蟹手卷系铁胆,大大只软壳蟹炸得香脆,真系好抵食~

灸烧帆立贝大大粒,算唔错~