2024-01-26
旺角抵食嘅日本放题收工𠮶阵朋友想食日本放题,我就推介大瀛喜,因为之前食过一次,款式多又抵食,决定再返去帮衬,果然冇令我失望🥰手卷方面,有得拣海胆,吞拿鱼蓉,三文鱼腩,蟹柳,我就食咗海胆同吞拿鱼蓉,海胆个份量叫多,啲饭唔算大,细细旧又唔会太饱😝鱼生方面,有三文鱼,吞拿鱼,油甘鱼,带子熟虾、甜虾,全部都好新鲜,但系唔会太大旧,钟意食鱼生嘅朋友可能要叫多几次😊寿司方面就分咗火炙寿司,同埋普通寿司,两款寿司嘅款式都有好多,特别推荐大家食烧和牛寿司,呢款寿司喺其他日本放题都唔会食到,一定要试🥳熟食方面,我会推介大家食炒牛柳粒 羊架同炸蚝,牛柳粒好林,上面啲蒜片好脆,烧羊架啲肉汁好Juicy,炸生蚝唔腥,鹅肝多士特别,但就唔系咁推介大家食🫡除咗扫QR code落order,出面仲有自助饮品区甜品区同熟食区,每个区嘅选择种类有好多,肯定有嘢啱大家食,最特别嘅系有部软雪糕机,我自己都食咗几杯😋