海鲜煎饼最推荐嘅系海鲜煎饼👍 满满嘅新鲜海鲜同煎得好脆嘅饼,沾上自家制酱汁,味道更加有层次,一上就清左🤣玫瑰忌廉海鲜炒年糕个人好喜欢Rose 火鸡面,呢只酱汁同佢好似😍 辣辣地好香奶味,不过当然冇咁辣,应该大家都食到,入面好多料,最吸睛当然系中间大大只嘅炸鱿鱼,里面仲有鱼饼、年糕、虾仁、椰菜、等等,配上酱汁一流🤤个锅隔离有粟米芝士、泡菜、香肠仔、紫菜饭,如果两个人系食一个锅已经好饱🥹烤牛肉配冷面洋葱同牛肉烧得好香,调味好惹味,冷面可以自己淋上醋同芥末酱,完美还原以前去韩国旅行食过既味道😋烤猪肉(盐味)猪肉烧得好香又保持嫩度,只有简单既盐做事先既调味,已经完全带出香气,点上佢既酱汁就会重口味小小。我地叫左份生菜黎包肉,配上金汁菇、辣椒、蒜头、葱,超好食🤤芒果米酒好香既芒果味,酒味吾重好易入口,只有6度,推荐大家试下✨
海鲜煎饼

玫瑰忌廉海鲜炒年糕