2015-08-26 420 浏览
自问都算爱锡老婆,加上两公婆都咁钟意食野,每个周末都系我地揾食嘅时候!同老婆行开九龙城,佢推介我一定要食 Smile Yogurt ,讲真我平时对甜品无乜研究,不过当老婆话佢系Tony Wong开既,我点都听过既,即系整玫瑰花蛋糕整得出神入化个个嘛!哈哈!俾老婆话我未食过Smile Yogurt 系大乡里。。。好!为左氹老婆开心,我献出第一次!话事拣左Wild Summer,讲真68蚊食杯 Yogart算系贵,但依杯野卖相真系一流,净系个样都值返哂,好似艺术品咁靓!估唔到入口仲咁滑,每样配料都好配,士多啤梨同芒果加埋甜得黎又带点酸,夏天食真系岩哂!难怪咁多女仔钟意食喇!连我熊大大平时唔特别钟意食 Frozen Yogurt 都食到津津有味!好味!下次再陪老婆试其他口味!
好味!下次再陪老婆试其他口味!