2023-12-15
我次次嚟烧烤堂都会食佢嘅邪恶鹅肝😈 但因为今次同行嘅朋友唔食,所以就无嗌到,不过正正因为咁仲多咗选择🤩$48 买一送一嘅啤酒🍻对男士嚟讲系必饮之选,不过我对杯青柠菠萝梳打情有独钟😍 佢整得好好饮‼️今次令我最有惊喜都有几款👇🏻汁烧横隔理肌 $28 - 好淋,好香牛味😙鸡皮墨鱼滑$38 - 外脆内软😈 入面好弹牙🤪盐烧豚肉荔枝卷 $22 / 牛油果豚肉卷 $28 - 两款豚肉卷口感都好特别,我觉得值得试,荔枝𠮶款口感好fresh,牛油果好creamy🤩 不过本人好中意食牛油果🥑福冈味噌松板猪 $28 - 好爽,好好食😋滑捋捋韩式牛骨髓 $28 - 唔系人人都接受到嘅牛骨髓,口感滑捋捋,我自己好中意食嘅,但朋友食到打冷震🤣 不过我觉得绝对值得一试😍 好难有串烧上嘅牛骨髓🤩整体来讲,调味同配搭新颖同高质,令到每款食物都升华咗😈 同埋佢好贴心,冬天有保温炉,可以慢慢倾慢慢食🤪
今次令我最有惊喜都有几款👇🏻
汁烧横隔理肌 $28 - 好淋,好香牛味😙