上次介绍下午茶后反应比想像中更好,一于继续介绍多d靓地方先! ✨ 今次介绍既系极罕既池畔下午茶🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♂️💦(放心 有室内冷气版架😜) 感觉场地新簇簇,两边都系落地大玻璃,而且胜在台同台之间有一定距离,啱晒JM们有私密度咁倾偈谈心~ 🗣💗 食物方面,有五款咸点、六款甜点,个人觉得质素比想像中更好,特别系咸点~ 😉 饮品方面,如果觉得经典型既饮品都闷闷地,都真系可以试下玫瑰荔枝Mojito (冻)/ 法国蜂蜜玫瑰茶 (热),味道唔错之余,打卡都靓~ 讲得系联乘下午茶,当然每位会送埋 Melvita既礼品— 有机大马士革玫瑰花水、有机粉红胡椒紧致塑油,包装仲要好有诚意,靓! 人均价钱$300内~ 供应期至8月31号咋~ 有兴趣既朋友要注意喇‼️