2025-01-08 203 浏览
📢呢间位于沙田 #新城市广场 嘅西餐厅🍴,都系第一次帮衬,原来都系𝙏𝙂𝙂集团旗下,不过感觉集团嘅中菜同日式餐厅系更为出色,西餐还是不够精彩 。晚巿套餐$158起包前菜、餐汤或沙律,亦可以单点,适合唔同嘅顾客需要 。.———————————————————————————.🍽️经典美式牛肉(150g)汉堡配炸薯条 🍔🍟𝘾𝙡𝙖𝙨𝙨𝙞𝙘 𝙐.𝙎. 𝙎𝙩𝙮𝙡𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧💬汉堡🍔薯条🍟都系经典嘢,唔系咩特别菜式,所以基本嘢都要做得好先至得,卖相及味道都系正常 。.🍽️吉列炸蚝香草忌廉汁马铃薯面团🦪𝙂𝙞𝙡𝙡𝙚𝙩𝙩𝙚 𝙊𝙮𝙨𝙩𝙚𝙧𝙨 𝙂𝙣𝙤𝙘𝙘𝙝𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙋𝙚𝙨𝙩𝙤 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚💬马铃薯面团好虾人食,比较烟韧又容易饱肚,唔可以食得太多 。香草🌿汁好翠绿,又浓郁,配炸蚝一定饱肚🤓.🍽️慢煮法式香草鸭脾配红枣红酒汁 🦆𝙎𝙤𝙪𝙨 𝙑𝙞𝙙𝙚 𝘿𝙪𝙘𝙠 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙨𝙩 𝙇𝙚𝙜 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙅𝙪𝙟𝙪𝙗𝙚 𝙍𝙚𝙙 𝙒𝙞𝙣𝙚 𝘿𝙧𝙚𝙨𝙨𝙞𝙣𝙜💬坦白讲只鸭脾系非常干而且系实,难以咀嚼,卖相唔错但食落的确系有失望嘅感觉🥹.🍽️虾肉墨鱼汁烩意大利饭🦐𝙎𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙦𝙪𝙞𝙙 𝙄𝙣
———————————————————————————
🍽️经典美式牛肉(150g)汉堡配炸薯条 🍔🍟
🍽️吉列炸蚝香草忌廉汁马铃薯面团🦪
🍽️慢煮法式香草鸭脾配红枣红酒汁 🦆
🍽️虾肉墨鱼汁烩意大利饭🦐
𝙎𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙦𝙪𝙞𝙙 𝙄𝙣𝙠 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚
💬卖相不错,墨汁意大利饭比较浓稠杰身,配有几只虾但都不足以轻松食得晒整碟意大利饭 。
2024-11-11