2019-03-12
经小伙伴介绍,先知道而家逸东酒店地底一层变咗做food court!food court环境都唔错,座位舒适,我夜晚7:00去到唔多人,又唔洗等位!再下面一层就系酒buffet!food court 有七至八间食肆,我见行几台就有一台系食紧铁板牛扒,咁就梗系要试试佢啦🤔🤔Menu得三种扒选择,包括安格斯、牛柳同肉眼。但我七点去到嘅时候安格斯已经卖完了😢😢呢种扒有得拣唔同gram数,可以按自己喜好选择葱蒜,同埋有得加$18转做set!可以配饭/沙律/汽水/面豉汤四选三☺️我嗌左300g牛柳加蒜既set!!不过前面有好多人order,所以都等咗半个钟先有得食😖🥢牛柳set [😈(😈)😈😈😈]牛柳放系铁板上,不过铁板唔够热,系吱吱声😢牛柳份量好足,差啲食唔晒,不过overdone,同唔juicy🥺
🥢牛柳set [😈(😈)😈😈😈]