2019-07-26
对于饮食 我从来冇留过任何的comment 今次系我第一次留言 因为今次实在太过份兴记已经系帮衬左好几次 之前觉得食物都ok 有时服务态度麻麻去相熟的海鲜档买左三只有膏的大濑尿虾点知上台变成两只冇膏的漱尿虾仲话海鲜档放左两只落去 要我地打俾海鲜档确认 冇谂到要影相拍底自己买左d咩海鲜我地六个人 点会净系买两只小濑尿虾呢?最后话调乱左 要我地硬食两只小的濑尿虾加一只来历不明 声称有膏的濑尿虾 质素同价钱 同我地买的濑尿虾差太远同部长理论完 除左对唔住 就系waive 左两个小菜钱同一斤海鲜的加工费 Waive 左钱都只系gestures 上做下样子 佢地搞错左 点都要负责任架但餐饭的气氛已经完全被破坏了 餐饭系farewell我表哥 觉得对唔住佢 我妈咪嬲到大半餐饭都冇食 全家人都冇心情食落去非常差的处理方法及态度 没有诚信的餐厅 一定唔会再帮衬如大家会帮衬 可能留意返自己买的海鲜同加工完上台的海鲜有冇出入啦
去相熟的海鲜档买左三只有膏的大濑尿虾
点知上台变成两只冇膏的漱尿虾
我地六个人 点会净系买两只小濑尿虾呢?
质素同价钱 同我地买的濑尿虾差太远
非常差的处理方法及态度 没有诚信的餐厅