2020-05-14
这是第3次来这间店,但我相信是最后一次了。彻彻底底的失望。我们点了限时优惠牛之道。上菜后一下刀已经发现全块牛都是筋。好吧,试试睇下可唔可以食到,如无必要都唔想麻烦店员。但咬左几啖真系咬唔烂。啲筋系非一般硬,跟本无可能食到。无可奈何下向店员反映,店员竟然叫我地唔好烧甘耐,仲话可以叫厨房帮我地切细件啲。难道切细件啲就可以咬得烂吗?都是筋你看不见吗?仲话自己系牛肉专门店。好了,戏肉来了。到我们决定放弃,怪只怪自己唔好彩之际。之前那个店员再之假惺惺的走过来说唔好意思。问我地要唔要一块仔牛柳补数。要补数点解唔早啲讲呀。有心既就攞块牛筋入厨房既时候换一块靓少少既比客人啦。仲话咩个时唔知到甘多筋。成块牛筋攞入厨房切都唔知多筋你点做野架。信你会介绍靓牛比客食就死得啦。讲真换一块牛比客要几多钱呢。成旧筋都可以攞出黎比客食我就真系唔敢再帮衬了。大家如果想去试下的话记住拣一日好好运气先好去呀。因为品质无保证,唯有靠自己运气啦。祝各位好运!
彻彻底底的失望。
好了,戏肉来了。
祝各位好运!