2023-07-30 130 浏览
堂食外卖都食过几次,食物质素都算过得去,但今次食完真系好失望。都怪自己手贱,在台湾餐厅食日式食品,叫左个日式三文鱼炒饭⋯⋯碟饭一上枱就知出事,碟饭炒到啡啡黑黑,再加左沙律酱,完全睇吾出入面有咩食材,但少少粉红色既三文鱼碎都见吾到,摷开个饭完全见吾到三文鱼咁济,图中右面是好努力揾左一阵先揾到既三文鱼碎,真系超级失望。强烈建议日式三文鱼炒饭改名为日式炒饭,以免客人期望过高。另外今日既员工服务很不客气,因饮品长时间未到而询问,员工只回答一句冲紧,并没有跟进,另外问有没有纸巾提供,竟然指住出餐位置上既一包纸巾,连回答都没有,竟示意客人自取,明明当时既佢是没有任何工作跟进中,与我们枱既距离也不远,这个感觉相当不客气礼貌。

强烈建议日式三文鱼炒饭改名为日式炒饭,以免客人期望过高。

2023-07-30