经常经过这间咖啡店 星期三早上有时间 就决定入去试吓!一入到去, 男barista 嘅愁眉苦脸散发出一阵负能量气味… 其实有啲想出返去😵‍💫 Order 咗杯$48 Oat Milk Flat White, 好可惜完全冇咖啡嘅味道😓只系饮到Oat Milk嘅味道... 好唔掂如果咖啡好饮$48系值得嘅。但系你冲到咁难饮,打奶泡又充满气泡粒粒。。。你系嘥紧我d钱😅 难饮到只系逗留咗5分钟就走咗😅依间咖啡店比我嘅First Impression系气氛好古怪,此一家临时店。Second Impression 系啲咖啡真系好难饮,公司老板对barista嘅要求都几低吓,咩人都可以做barista。 我唔需要再有Third Impression因为我唔会再嚟。附近亦有更好的选择。
经常经过这间咖啡店 星期三早上有时间 就决定入去试吓!

Oat  Milk  Flat  White
$48 (早餐)