2019-11-12 3653 浏览
见到Facebook话今个星期有「高知县产吞拿鱼腩」送俾每一位客人食,仲吾拿拿声book位食好西😋手快有手慢冇,因为lee间小店吾太多座位,所以星期四、五已经Full左,好彩book到星期一,如果吾系我就食吾到靓拖萝🤪其实有19样嘢食嫁,但因为只放到12张相嘅关系,甘我就重点介绍特别和好味俾大家啦👍🏻👍🏻👍🏻 第一次食水母,爽口松茸汤,好矜贵啊🤩容祖儿有首歌叫「爱怪物的你」Lee只令和怪物好creamy 啊👍🏻我爱怪物😈🎉主角出场🎉就系高知县呑拿鱼腩,你地睇下佢d油脂分布未食落口都知道冇得输😋 厚切拖罗配紫苏叶,好夹啊🥰🥰👋🏻手掌咁大嘅🦐鲜甜,连虾头都食得㗎👍🏻👍🏻我同大家讲,这条池鱼不是重点重点系用池鱼肝整出嚟嘅酱配合埋条鱼一齐食,冇得输👍🏻👍🏻我仲叫师傅俾多少少酱我添啊🤪和歌山持香鱼🐟全口都系鱼子个汁完全夹到条鱼同萝卜👏🏻👏🏻 猪血、鸭血就食得多,鱼血都系第一次食食好西,又点少得马粪海胆☝🏻冇错,又是肥美的拖罗要慢慢细味,回味无穷😍唔好睇小呢个鱼汤乌冬,佢系用我哋头先食嘅鱼嘅鱼骨煲个浓浓的汤底,😱真系坚好味,有冇净汤外卖呢?😝😝真系物超所值,1500蚊有甘多矜贵嘅嘢食,加上材料新鲜
第一次食水母,爽口
松茸汤,好矜贵啊🤩
容祖儿有首歌叫「爱怪物的你」
Lee只令和怪物好creamy 啊👍🏻我爱怪物😈
🎉主角出场🎉
就系高知县呑拿鱼腩,你地睇下佢d油脂分布
未食落口都知道冇得输😋
厚切拖罗配紫苏叶,好夹啊🥰🥰
👋🏻手掌咁大嘅🦐鲜甜,连虾头都食得㗎👍🏻👍🏻
我同大家讲,这条池鱼不是重点
重点系用池鱼肝整出嚟嘅酱
配合埋条鱼一齐食,冇得输👍🏻👍🏻
我仲叫师傅俾多少少酱我添啊🤪
和歌山持香鱼🐟
全口都系鱼子
个汁完全夹到条鱼同萝卜👏🏻👏🏻
猪血、鸭血就食得多,鱼血都系第一次食
食好西,又点少得马粪海胆☝🏻
冇错,又是肥美的拖罗
要慢慢细味,回味无穷😍

真系物超所值,1500蚊有甘多矜贵嘅嘢食,加上材料新鲜、师傅用心烹调,诚意推介👉🏻值得一试👈🏻
2019-11-11