间野真系劲差~是咁的~首先我之前一日其实已经上左去点MAIN COURSE 念住唔驶叫到时~之后当日我去到同个经理讲我食完生蚝就可上MAIN COURSE~1. 顶, 当蚝来左唔够5 MINS , 2个MAIN 一次过上晒(龙虾饭同西冷扒)~ 我蚝都未食~ 我仲影紧相,即系话佢用左5-10分钟的时间整好左7成的扒同埋龙虾饭~ 来到我O左咀,咁有冇可能我连餐包同蚝都未食就上MAIN COURSE ? 请问有冇经过脑部的思考? 个刻我好想叫佢拎番走~食既时侯已经冻晒~2. 我叫个 WAITRESS 影相,面是黑的,似乎不愿意~仲反话我唔识影,你影比我睇下~3. 餐碟要叫到先会帮你换~我系食完蚝,碟有水架啰~4. 生日CAKE 我冇叫起,自动波同你起左~5. CAKE 写个名又写错~ 其实可以问下我系唔系咁写~6. 蚝成100蚊只,但其实都唔系好特别鲜7. 龙虾饭正常,还可以8. 西冷扒成5XX 块,12安士,但太早上,冻左唔好食,呢个价钱好多地方都有9.餐包没有橄榄油,黑醋成餐饭我食左唔驶个半小时~系咁收野~成快餐咁~食物仲要系麻麻~ 我觉得有好多间都好食过佢~可以唔驶再来~* 我系第一次

3. 餐碟要叫到先会帮你换~我系食完蚝,碟有水架啰~
4. 生日CAKE 我冇叫起,自动波同你起左~
5. CAKE 写个名又写错~ 其实可以问下我系唔系咁写~
6. 蚝成100蚊只,但其实都唔系好特别鲜
7. 龙虾饭正常,还可以
食物仲要系麻麻~ 我觉得有好多间都好食过佢~可以唔驶再来~* 我系第一次写来BLACKLIST 呢间野~*
2013-12-09