2016-05-09 521 浏览
作为大埔人,都拎吾到决心去食呢间,因为遇过闭门羹,营业时间又不太确定。是次因为友人指定要求此店,才再次走到门口。睇过之前comment 才叫𩠌食饭3人点了3个all day sets , 1个甜品All day sets 只有egg benedict 比较好,CP较高另外既内容比较单薄,炒蛋无任何调味,又吾算滑身。其中一款较吸引人下单是Earl grey scone, 但earl grey 味是零,反而有超强牛油香,救返少少分数。重点甜品算几有心思,但食多几口已经顶吾住,紫薯好甜,雪糕又偏甜(冇乜奶味),中间可乐饼又over, 基本是放满超heavy 组合的一盘,一定要夹friend 先好order。Coffee冇特别,同一价钱,我会情愿饮M记P.S. 环境真系麻麻,细都算,仲有蚊

睇过之前comment 才叫𩠌食饭

3人点了3个all day sets , 1个甜品

Coffee冇特别,同一价钱,我会情愿饮M记

P.S. 环境真系麻麻,细都算,仲有蚊