2015-07-20 330 浏览
今日下午茶时间,又受不住广告效应了,去麦当当again...好彩系去cafe𠮶边买,所以完全唔洗排,俾个good佢呀买时同店员讲左走冰走cream,点知佢话冰无得走,只可少,咁唔紧要啦,照饮!杯饮品我估15个几既价钱炸,原来要31,真系一啲都唔平,以m记其他出品黎计店员好快整好俾我,行行下先发现,根本佢都无帮我走cream既真过份,于是我俾番杯ya佢求救,预左佢啦,佢只系用只匙,帮我“不“走番啲cream佢就算,无乜诚意,不过我接受啦,唔想晒ya!讲番味道先,香蕉味好浓好够,同市面买既香蕉牛奶饮品系一样的,系无期待过佢会用上真香蕉材料既情况,所以我都接受既,朱古力味有甜味,但唔浓朱香,不过未致于好甜下,整体觉不赖,但价钱方面略嫌不够经济呀!!!

好彩系去cafe𠮶边买,所以完全唔洗排,俾个good佢呀

冻香蕉朱古力

2015-07-20