2015-10-02 2749 浏览
第一次去食李家由于在晚上6点多来到,所以等一阵就有位预先会有两碟前菜比每台客人 我就点咗较出名既几样野食--------------------------------------------------1. 葱炸鸡味道不错,但都有啲辣(我比较唔食得辣)---------------------------------------------------------------------2. 芝士鸡蛋卷唔辣,味道都算唔错------------------------------------------------------------------------3. 五花腩我啲朋友话以上三样,呢个最好食不过我就觉得炸鸡最好食--------------------------------------------------------------一共四个人叫咗三样野,份量已经足够不过可能多人等紧位,所以侍应见你一食完就会比张单你,埋单。但系我哋好似由入去到食完都系岩岩一小时,所以感觉上好似比紧压力你,想你快啲走咁整体而言,可以一试,但没太大惊喜,如果要排长龙,都唔会再食。

第一次去食李家
由于在晚上6点多来到,所以等一阵就有位
预先会有两碟前菜比每台客人

我就点咗较出名既几样野食

1. 葱炸鸡
葱炸鸡

味道不错,但都有啲辣(我比较唔食得辣)

2. 芝士鸡蛋卷

芝士鸡蛋卷

唔辣,味道都算唔错

3. 五花腩

五花腩

我啲朋友话以上三样,呢个最好食
不过我就觉得炸鸡最好食
一共四个人叫咗三样野,份量已经足够

2015-10-02
葱炸鸡