餐牌有新鲜感得来又有啲难理解,都花左d时间研究。午餐有个set 有主食 + 小食 + 甜品仲有杯茶,都几丰富,$79起。🤔黑糖柠檬酱豚肉蒸饭 ($83lunch set)有少少酸酸甜甜嘅味道,但唔算太突出,食唔到咩黑糖味。柠檬味都系非常轻微。主要系甜甜饭素嘅味道。至于豚肉就普普通通,冇咩特别。🤔温泉蛋柚子肉味噌蒸饭 $89都唔算太柚子味,都系同上面的饭差唔多味,质素普通。👌🏼海盐焦糖乳酪布甸❌鸡个布甸同鸡系冇关系嘅,我仲以为有啲咩嘢Chemistry夹埋一齐整。炸鸡唔掂,唔需要叫。至于个焦糖海盐布甸就几软滑,有牛奶味同海盐味,味道唔错。❌明太子鸡都系普普通通,唔好叫炸鸡。🥰冲绳海盐焦糖冬甩雪糕Doughnut 应该系呢间嘢最好食最招牌嘅菜式,即叫即制,食落烟烟韧韧又弹牙,质感唔错。捞埋啲焦糖汁食都几好味。总结就系可以来食冬甩,但唔建议食炸鸡。环境: ★☆☆☆☆ 食物: ★★★☆☆ 性价比: ★★★☆☆  推介度: ★★★☆☆

🤔黑糖柠檬酱豚肉蒸饭 ($83lunch set)

黑糖柠檬酱豚肉蒸饭
🤔温泉蛋柚子肉味噌蒸饭 $89

都唔算太柚子味,都系同上面的饭差唔多味,质素普通。
温泉蛋柚子肉味噌蒸饭

👌🏼海盐焦糖乳酪布甸❌鸡

海盐焦糖乳酪布甸鸡
❌明太子鸡

都系普普通通,唔好叫炸鸡
明太子鸡

🥰冲绳海盐焦糖冬甩雪糕

冲绳海盐焦糖冬甩雪糕

总结就系可以来食冬甩,但唔建议食炸鸡

环境: ★☆☆☆☆
食物: ★★★☆☆