2021-11-02
⭐️饭丸屋⭐️📍:荔枝角D2 Place 第二期1楼K18号舖⏰:11:00pm-9:00pm☎️:46398830⭕️:现金、八达通-超值套餐- 💰58(炸虾天妇罗+黑芝麻豆浆+日式炸鸡)🌜今次拣咗人气排行既炸虾天妇罗🍤系现炸 炸虾都好大只 外皮金黄酥脆 超级香 虾肉爽口弹牙 再搭配埋沙律酱、午餐肉同玉子 口感超级丰富 唔会好单调!绝对足够饱肚!炸鸡既外层好酥脆 鸡肉争滑 炸粉唔会好厚 有咸香味 热辣辣炸起𠮶阵食 超好食 一口size一粒 炸鸡塔配埋蛋黄酱/蜂蜜芥末酱 好惹味架!我个人口味比较钟意蛋黄酱🤤黑芝麻豆浆 甜度适中 好香滑 捞下啲黑芝麻 有芝麻香 好浓郁 同豆浆一齐饮真系好夹👍🏻-炙烧明太子-💰34🌜明太子酱经过炙烧后 超级香 又juicy浓郁 如果中意食酱既朋友一定要叫呢个!!🙈 再搭配埋玉子、午餐肉 口感好丰富🤣🌟饭团系即叫即做 款式选择都好多 有日式炸鸡、咖哩可乐饼、松露炒菇、明太子干贝酥等饮品既话我就比各种味道既豆浆吸引左 有红茶豆浆、黑芝麻豆浆、黑糖豆浆、胚芽豆浆等🌟我过到去个阵 见到好多人排队买 好彩我提早落定单!😂 好多人食架间小店 所以都要啲时间制造 预大约10-
📍:荔枝角D2 Place 第二期1楼K18号舖
⏰:11:00pm-9:00pm
☎️:46398830
⭕️:现金、八达通
-超值套餐- 💰58
(炸虾天妇罗+黑芝麻豆浆+日式炸鸡)
-炙烧明太子-💰34
🌟我过到去个阵 见到好多人排队买 好彩我提早落定单!😂 好多人食架间小店 所以都要啲时间制造 预大约10-15分钟架 如果唔想等既话 可以系网上落定order 先 记得写翻到取时间
📌会在指定时间前10分钟开始整📌