2020-09-15
Tamago-EN 特选日本冲绳县新鲜直送既鸡蛋,钟意食日本鸡蛋既一定唔可以错过🥰 佢哋既装修都几有创意,镜面上面有好多只蛋,我觉得好得意😂.🍍仲夏菠萝梳打 $38好贴题既菠萝梳打😂 真系好夏日同埋菠萝同梳打真系好match🥰 .🧈大板烧风八爪鱼卷 $78我本来就好钟意食大板烧,好钟意个酱汁😝 哩个其实系玉子包著八爪鱼同红姜,配上木鱼碎,紫菜,烧汁同沙律酱。玉子烧系选用优质鸡蛋所以都特别滋味❤️如果下次可以再多d八爪鱼会更好😂.🍱亲子丼 $78滑蛋呈半熟状态,口感真系好滑,加埋鸡肉,洋葱同我最爱既日本米真系好好味😭 鸡肉好大旧,都几足料😆 佢哋有埋柚子酱,我用左佢黎点鸡肉,咁样既食法都几特别😂 不过我挂住影相,好似食唔到个亲子丼最热辣辣果个时刻😂.🥞焦糖香桃梳乎厘班戟 $98估唔到哩度都有我最钟意既pancake食,同埋估唔到佢唔系特别话主打pancake,但系都好出色😆 哩个价钱唔过$100再食到个pancake够香软,够空气感,真系性价比好高💕系有惊喜佢哋个pancake都真系做得几好,系出色到好似仲好过咸食😂 好推荐大家黎一定要试佢哋既pancake❤️.其实以蛋为主题我以为d食物类
🍍仲夏菠萝梳打 $38
🧈大板烧风八爪鱼卷 $78
🍱亲子丼 $78
🥞焦糖香桃梳乎厘班戟 $98
其实以蛋为主题我以为d食物类型会好寡,但好彩有黎试,好多款式拣! 下次再黎我会想试下哩度既日式All day breakfast,意粉同埋蛋包饭🙈 搞到好似咩都想试咁🙈🙈 佢哋有三间分店,钟意食蛋料理既唔好错过😍