2021-07-18 62 浏览
第一次黎,环境舒服,背后仲有啲草园雀仔叫既声,亲返间cafe个theme,收银员同员工总算有礼。earl grey scone 好食见未有人review个蜜糖蛋糕,咁就等我呢个沙俄皇后 «伊莉莎白·阿列克谢耶芙娜»就做第一个讲解下。我自己曾经都食过唔少东欧既蜜糖蛋糕。如果同呢个蛋糕就咁比好明显食得出有好大分别。好唔好味就唔系个个人识欣赏,就算呢个蛋糕有好大分别我都觉得还ok,多返啲蜜糖味就好啲,因为我只食到cream同饼干味。俄国既蜜糖蛋糕唔单只蜜糖味较重,还有食得出酸忌廉。虽然个蛋糕唔系好似,但都可以比我一种回忆,因为covid我而家返唔到俄国。未食过既朋友可以试吓。最好两个人share,一份对女士们好易食饱。

earl grey scone 好食