台式饮品喝多了,看著一整柜不同的朱古力,实在想每样一杯,全都要试!这间主打不同味道朱古力沙冰的店,除了有一一点邪恶的朱古力味,也有清新的鲜果多多,和健康的蔬果选择。说只有一点点邪恶,因为它没有超甜超腻的感觉,绝对是适合香港人喜欢吃甜,又不爱太甜的口味。🍑白桃多多🍑 $28用新鲜桃冰同多多冰打碎,味道清甜,唔会有假咳水味,又唔会太甜,加埋爆珠粒粒,大大杯先$28 ,抵饮到不得了!许愿:如toppings 有得加几粒唔打碎嘅鲜果(冰)喺面就不得了嘞~🥗Green Goodness🍋 $28同行怕肥女生都有好多选择,哩杯蔬果冰系好饮嘅,连平时好怕草青味嘅肥妹都无抗拒,好足料味道又好夹,淡淡嘅蔬菜味,少少清甜,好舒服嘅感觉。🍓士多啤梨朱猪🍫 $35之前提过,只系少少邪恶,绝对少甜,因为唔系milkshake,无落雪糕打,又用鲜果冰,所以甜味唔会好重。对哩杯嘅感觉系-> 明治士多啤梨朱古力,细细粒三角花边锥体 𠮶只呢,童年回忆返晒嚟!

🍑白桃多多🍑 $28

🥗Green Goodness🍋 $28