2020-05-15 809 浏览
经过门口被光猛招牌吸引,上前睇吓咩料发现晚餐7⃣️折!胆粗粗入去试吓!入到去见好多嘢玩,但心谂D嘢食掂唔掂㗎!横掂入咗去就order左个羊架晚餐试吓佢!咁头盘有黑醋沙律,食完合格有余!当侍应攞份羊架出嚟!令人喜出望外的大份(因为有四枝骨),戏肉嚟喇;羊架同一般餐厅做法有所不同;因为佢用一些香料封住啲羊架⋯⋯食用后觉得好Juice同埋羊肉混合咗封喺面嘅香料,出奇地好食同一般外面西餐厅很不同!个人感觉好食度直逼高级餐厅!仲要呢个餐包一杯有酒精或无酒精饮品,我当然唔会蚀抵嗌咗杯生啤饮!$268重有7⃣️折真系物超所值!员工又有礼貌!餐吧嚟讲,佢哋真系很用心,个人感觉呢间野真系超值!呢度仲有好多嘢食!Full Menu, 一定同屋企人嚟多次试多啲嘢食!PS. 有加一服务费!但佢哋有外卖热线!自取不加一!重有九折⋯⋯

2020-05-14