2023-01-08
元朗超人气永顺食店🤭沙嗲牛冇惊喜🤡推荐‼️芝士流心蛋猪扒治👍🏻😋〰️〰️〰️〰️〰👅 #yumyumfood元朗✨ 元朗呢间永顺食店最出名就系佢哋嘅沙嗲牛肉面 但系食过就觉得网上嘅评论有啲夸大咗 冇咩太大嘅惊喜🤔汤底冇我想像中咁杰身浓郁 都系偏稀 亦唔太食到有花生味🥜⁉️牛肉嘅份量都算多嘅 味道就正正常常啦~✨ 反而佢嘅芝士流心蛋猪扒治有惊喜🤭我哋拣咗煎猪扒同埋加$2烘底 卖相吸引 半溶既芝士🧀金黄色嘅蛋浆🍳再加上香口软嫩嘅猪扒 口感丰富相当满足😎👍🏻✨ 另外亦叫咗杯奶茶红豆冰同咖啡红豆冰 相对之下比较推荐后者🌝味道正常 但都系不及传统嘅红豆冰🤭不过饮品冇得跟餐加钱嗌个人觉得性价比不太高🤡🍴沙嗲牛肉配出前一丁 $30🍴芝士流心蛋猪扒治 $28🍴奶茶红豆冰 $19🍴咖啡红豆冰 $19📍永顺食店🔍 元朗安宁路2号冠煌楼地下
推荐‼️芝士流心蛋猪扒治👍🏻😋
〰️〰️〰️〰️〰