2024-06-12
汤易入口,清甜。米线,幼细烟韧。但!但!但!沙姜鸡真系好鬼咸,咸到我不断扪心自问点解要拣沙姜鸡!点解要拣呢间餐厅!啊啊啊啊啊啊啊啊!😭有comment话沙姜鸡非常多沙姜,冇错,佢将d鸡浸左落d沙姜酱度,如果d沙姜好食就应该好好食,但d沙姜好似落左成桶盐落去咁,食完我块面即刻浮肿,真系超级无敌咸。我有谂过同佢讲,不过算啦,快快食完算啦,当快餐。炸鸡翼都好多人话好食,但应该冇腌过,食到入面冇味,鸡味都冇,得层炸皮有味。云吞系大粒,但味道都系想像到嘅味道,肉加虾,冇咩特别,唔洗特登试,但想要大件夹饱可以叫黎试下,不过里面有少少骨碎,食嘅时候慢慢食,唔好咬到牙崩。服务因为我早黎所以正常,但后来见佢开始多人都系一张细台中间放隔板分两个人坐,d随身物品要摆喺自己坐嘅位,比较逼挤。后来走嘅时候见到佢其实有多间店,入面都未坐满,照叫人搭台。想食嘅考虑下再黎啦,尤其如果需要排队就冇咩必要。🙂
想食嘅考虑下再黎啦,尤其如果需要排队就冇咩必要。🙂