2020-06-26 189 浏览
同男朋友想食cafe,咁岩见到就嚟咗依间,佢嘅位置都几隐蔽,所以都唔系咁容易揾得到。我哋一去到都要等位,最好去之前book定位咁样就唔洗等好耐。我地嗌左招牌咖哩饭-牛肋肉黑松露烟三文鱼忌廉意大利面芒果香橙乳酸特饮Peach yoghurt招牌咖哩饭-牛肋肉,沙律个麻酱好够味但系偏咸,个薯蓉系芝士薯蓉,所以会好重芝士味,而个咖喱呢,食落去个味道好似日本即食咖喱咁但系辣度系后劲先有,依个牛肋肉都几淋唔错。黑松露烟三文鱼忌廉意大利面,睇佢个碟好似好细,但系其实份量都几多,而且男朋友话佢嘅烟三文鱼份量都好够,但系味道都唔系偏咸。到 两杯嘢饮,芒果香橙乳酸特饮味道都可以,但peach yoghurt就真系吾得完全唔系白桃味,系罐头嘅黄桃,劲甜又贵,总之系又贵又唔好饮。整餐饭来说,沙律同意大利面都不错,而且依度都系食环境,所以都可以再嚟,但最好都系book定位
我地嗌左

招牌咖哩饭-牛肋肉
芒果香橙乳酸特饮
Peach yoghurt

招牌咖喱饭(牛肋肉)

2020-06-20
庆祝纪念