喺ELEMENTS戏院旁边,有分用餐区同埋自助区。虽然餐厅系走自助路线,但系服务员态度都好好,整体用餐experience都几好。👌🏼烤三文鱼能量碗 个base 可以拣糙米饭捞沙律菜,仲可以拣少饭,唔错。三文鱼烤得全熟,唔算嫩滑。有牛油果捞埋红萝卜、南瓜粒粒、 奇亚籽,夹埋爽脆嘅糙米饭,都有粒粒层次嘅口感。沙律菜主要系生菜嘅口感。酱汁比较少,主要系唔同食材捞埋一齐嘅味道。虽然味道唔算好惊喜,但感觉都清新健康。👌🏼丰富蛋白能量碗 主要食到生菜、鸡肉、蘑菇嘅口感。酱汁系淡淡嘅酸酸甜甜cream味,味道唔会太浓烈。味道唔算惊喜,但系都清新舒服。试咗两款沙律,其实味道分别唔系好大,拣选自己喜欢嘅Topping就可以了。另外跟餐仲有一碗羽衣甘蓝汤,其实就系西兰花汤嘅味道。正正常常。仲有桂圆茶或荔枝茶。环境: ★★★☆☆ 食物: ★★★☆☆ 性价比: ★★★☆☆ 推介度: ★★★☆☆

👌🏼烤三文鱼能量碗

烤三文鱼能量碗