2024-08-22 45 浏览
选择困难可以一试的沙律!双拼 $68三拼 $78🥗||韩式牛肉野菜花碎沙律||系咁多个比较有惊喜但最重口味嘅选择🤣 都几多牛肉碎同埋泡菜,仲有豆腐系面,几辣几开胃,建议拼其他淡味嘅沙律一齐食😬因为食完都几多油同埋几辣=🥗||香辣鸡肉长通粉||呢个主要成份都系长通粉+少量鸡肉碎,都系偏向重口味啲但几香口~仲有好多芝士粉😋但都系少少辣嘅(韩式牛肉再辣多少少),唔食辣要留意啦=🥗||西兰花鸡胸芥末沙律||呢款鸡胸要赞🫣够薄+嫩!但三拼之后都系得两块🥹西兰花都唔多,主要得沙律菜🥹=🥗||飞鱼籽果仁薯仔苹果沙律||又一款重carb沙律😂 就系薯仔捞苹果😂加好少量核桃碎,想像到的味道,好似细个开party嘅沙律=🥗||希腊式吞拿鱼沙律||有Feta cheese + tuna chunk,沙律菜唔重酱,但配料咸香味好够,所以都够味,几清新~=Overall觉得CP值偏低,沙律冇话系咩特别嘅食材,亦不算特别健康,但夏天就系好想食沙律🫣同埋近地铁站(尖东L1一出对面就系),所以经过想食都无妨=有少量堂食位置,几光猛舒服的~=📢📢📢每多一款就要+$10,所以最好真系同friend share因为份量并唔
选择困难可以一试的沙律!
双拼 $68
三拼 $78

🥗||韩式牛肉野菜花碎沙律||
🥗||香辣鸡肉长通粉||
🥗||西兰花鸡胸芥末沙律||
🥗||飞鱼籽果仁薯仔苹果沙律||
🥗||希腊式吞拿鱼沙律||
=
有少量堂食位置,几光猛舒服的~
=
📢📢📢每多一款就要+$10,所以最好真系同friend share因为份量并唔会多咗😬