2023-05-16
寻找沙漠中既美食🄶🄾!🄶🄾!🄶🄾!其实搬过黎沙漠唔系好耐(〃∀〃)~♡ 要发掘一啲好食既餐厅先 𝓐𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷店舖只容纳到𝟜张枱 系小店生意如果𝖋𝖚𝖑𝖑 𝖍𝖔𝖚𝖘𝖊 应该会有少少迫但系好彩平日去食 得𝟚枱客叫左(๑•̀ㅁ•́๑)✧⥅原条豚肉露荀 ⥆ $𝟛𝟞以为好普通 咪就系猪肉片绕住条露荀 点知条露荀系超长 豚肉片好脆 个汁又整得好好 系没有期望但好有惊喜既小食⥅烧饭团 ⥆ $𝟚𝟜好似薯片味 饭团变饭焦 自己包紫菜 再加明太子 好好味 我既𝓝𝓸.2⥅大葱鸡肉串 ⥆ $𝟚𝟜正常水准⥅荔枝豚肉烧 ⥆ $𝟛𝟚你想像到既味道 但系料好多 一旧豚肉包住2粒荔枝 ⥅鸡软骨 ⥆ $𝟙𝟜正常水准⥅沙嗲羊肉串 ⥆ $𝟚𝟞男朋友既𝓝𝓸.1 食羊既必点 肉好腍 虽然有羊膻味 但佢唔系讨人厌既膻味 加上有少少辣既沙嗲 好味程度超乎我所想⥅汁烧猪大肠 ⥆ $𝟚𝟞我既𝓝𝓸.1 个酱汁同猪大肠好夹 ⥅明太子酱烧日本淮山 ⥆ $𝟛𝟚爽口既日本淮山 再加无得输既明太子酱 爽呀⥅紫菜烧年糕(蜜糖) ⥆ $𝟚𝟜我以为年糕会脆得黎好ℚ弹 点知又系期望太高 佢黐牙无脆脆 ⥅大葱 ⥆ $𝟙𝟚出面系熟既入面系生既 2种口感 如果钟
寻找沙漠中既美食🄶🄾!🄶🄾!🄶🄾!
其实搬过黎沙漠唔系好耐(〃∀〃)~♡
⥅大葱 ⥆ $𝟙𝟚
出面系熟既入面系生既 2种口感
如果钟意食葱既人一定会好钟意
⥅唐扬猪大肠 ⥆ $𝟜𝟘
见到𝖔𝖕𝖊𝖓𝖗𝖎𝖈𝖊有人赞赏 特登试下 期望太多 有啲小失望 似似地椒盐鱿鱼 酱汁系用烧八爪鱼丸既酱去做
𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝: $𝟚𝟡𝟘
最钟意系小店到食嘢 唔多人 可以倾吓计Overall系好食 会再encore ✧*。٩(ˊᗜˋ*)و✧*。